Web Analytics Made Easy - Statcounter

در اولین روز از برگزاری نمایشگاه و همایش تخصصی حمایت از ساخت داخل در صنعت پتروشیمی شرکت‌های پتروشیمی خوزستان، اروند و شهید تندگویان تفاهم‌نامه‌های همکاری با خودکارهای ایرانی امضا کردند.

به گزارش ایران اکونومیست به نقل از ستاد خبری سومین نمایشگاه و همایش تخصصی حمایت از ‏ساخت داخل در صنعت پتروشیمی، در اولین روز از برگزاری این نمایشگاه چهار تفاهم‌نامه همکاری بین شرکت پتروشیمی خوزستان به‌عنوان کارفرما و شرکت‌های طاها قالب توس، فدکو، رایمون سورین پارت، گسترش فناوری خوارزمی به عنوان سازندگان داخلی به امضا رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در این تفاهم‌نامه‌ها بر امکان طراحی و ساخت انواع مبدل‌های حرارتی، سانتریفیوژها و دیگر تجهیزات مورد نیاز پتروشیمی و همچنین انواع کاتالیست‌ها پیش بینی شده است.
مدیرعامل پتروشیمی اروند در آئین امضای تفاهم‌نامه های همکاری با شرکت‌های داخلی در نمایشگاه حمایت از ساخت داخل در صنعت پتروشیمی گفت: آنچه در این سال‌ها به عنوان تفاهم‌نامه با شرکت‌های ایرانی امضا کردیم، به مرحله قرارداد و تولید رسیده است و امروز شاهد تولید پی‌وی‌سی‌ کاملا ایرانی توسط پتروشیمی اروند هستیم که علاوه بر نیاز داخل، به کشورهای دیگر صادر می‌شود.
حسن نشان زاده مقدم ادامه داد: خرسندیم اعلام کنیم تفاهم نامه‌هایی که در نمایشگاه سال ۱۳۹۸ به امضا رساندیم نه تنها به قرارداد تبدیل شده، بلکه به کالا و مواد شیمیایی تبدیل و زنجیره پی‌وی‌سی‌ اروند را به پی‌وی‌سی‌ تماما ایرانی با ۳۶ کاتالیست و مواد شیمیایی ساخت داخل رسانده است.
معاون برنامه‌ریزی و توسعه کسب و کار گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس خاطر نشان کرد: داخلی سازی پوشش دهی آند و کاتد، تجهیزات فناوری برتر، تامین قطعات برج‌ها و کمپرسورها بخشی از تفاهم نامه‌هایی بود که اینجا امضا شد و امروز به کالا تبدیل شده است و امیدواریم تفاهم‌نامه‌هایی که امروز امضا می‌کنیم نیز به زودی به قرارداد و کالا تبدیل شود.
در این آئین چهار تفاهم‌نامه با شرکت‌های داخلی در زمینه‌های ساخت مبدل و قطعات برج‌ها، ساخت کمپرسورها، تجهیزات کنترل فشار و مبدل‌های صفحه‌ای به امضا رسید.
همچنین شرکت پتروشیمی شهید تندگویان با شرکت‌های دانش بنیان طاها قالب توس، کیمیا لوتوس شیمی، همگام صنعت ایستا اهواز و شیمی پژوهان تفاهم‌نامه‌های همکاری در زمینه ساخت کاتینگ روترهای کاترهای پلیمری، ساخت مواد نگهدارنده کولینگ تاور، مهندسی معکوس و ساخت پمپ‌های کولینگ مجتمع و روغن داغ واحد و ساخت کاتالیست پالادیوم بر پایه کربن امضا کرد.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: تفاهم نامه تفاهم نامه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۳۳۷۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقبال تجار خارجی از محصولات کرمان در نمایشگاه ایران اکسپو ٢٠٢۴

به گزارش خبرنگار مهر، امیر حسن‌زاده، صبح یکشنبه در محل غرفه توانمندی‌های صادراتی استان کرمان در نمایشگاه ایران اکسپو ٢٠٢۴ گفت: در غرفه کرمان، راهبرد استان در تکمیل زنجیره ارزش و محصولات اساسی که می‌توان روی آنها کار کرد، ارائه شده است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان با اشاره به حضور پنج شرکت بومی استان کرمان در زنجیره‌های ارزش راهبردی گیاهان دارویی، مس، خرما، فرش و پسته در نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴، اضافه کرد: فرصت‌های سرمایه‌گذاری و گردشگری استان نیز در غرفه کرمان معرفی می‌شوند.

وی گفت: این پنج شرکت در حوزه محصولات پایین دستی کار کرده‌اند و به نوعی نمونه‌ای از ظرفیت‌های متعدد استان را ارائه داده‌اند.

حسن‌زاده، تصریح کرد: در بازدید شرکت‌های داخلی و خارجی از غرفه توانمندی‌های صادراتی استان کرمان، توافق‌های اولیه خوبی صورت گرفت و امیدواریم تا پایان نمایشگاه شاهد اقدامات مثبتی باشیم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان به مذاکرات صورت گرفته با تجار و بازرگانان خارجی اشاره کرد و گفت‌: تجار و بازرگانان خارجی به محصولات ایرانی و به خصوص کرمان، علاقه زیادی دارند که ظرفیت خوبی برای بخش دولتی و خصوصی است.

حسن‌زاده خاطرنشان کرد: پسته، خرما و مس، محصولات برند استان کرمان هستند و در بازارهای داخلی و خارجی جایگاه و خریدار دارند، کشورهای همسایه نیز علاقه‌مندی زیادی به محصولات کرمان اعلام می‌کنند.

وی، گفت: مهمترین مسئله، معرفی ظرفیت‌های واقعی استان و حرکت سرمایه‌گذاران به سمت صنایع پایین دستی است.

گفتنی است ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی ایران «ایران اکسپو ۲۰۲۴» ۸ تا ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ در مرکز نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران در حال برگزاری است و غرفه استان کرمان نیز در سالن ۴۱B نمایشگاه دایر شده است و پنج شرکت بومی، محصولات خود را در زنجیره‌های ارزش راهبردی گیاهان دارویی، مس، خرما، فرش و پسته به هیأت‌های داخلی و خارجی ارائه می‌دهند.

کد خبر 6091204

دیگر خبرها

  • استقبال تجار خارجی از محصولات کرمان در نمایشگاه ایران اکسپو ٢٠٢۴
  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • کنسرسیوم ساخت کشتی تمام ایرانی تشکیل می‌شود
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد آذربایجان‌شرقی و شرکت مهندسی معدنی نوآوران مس 
  • بومی‌سازی کاتالیست‌هایی کاربردی در تولید بنزین توسط محققان یک شرکت دانش‌بنیان
  • برگزاری نشست‌های تخصصی برای تبادل تجربه بین شرکت‌های ایرانی و خارجی در نمایشگاه نفت
  • ۸ یادداشت تفاهم همکاری بین ایران و بورکینافاسو امضا شد
  • امضا دو تفاهم نامه علمی در همایش ملی تحول دیجیتال
  • ۹۵ درصد قطعات نیروگاهی کشور ساخت داخل است/ آمادگی برای فصل گرما
  • تفاهم‌نامه فعالیت سازمان پزشکان بدون مرز در استان کرمان امضا شد