Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ تکنسین آماده‌سازی کارگاه اسکلت فلزی و مسئول این پروژه ضمن اعلام این خبر در تشریح مختصات این تجهیز گفت: این مبدل حرارتی که وظیفۀ خنک‌کاری روغن تجهیزات نورد گرم را بر عهده دارد، ۵ متر طول و بیش از ۳ هزار کیلوگرم وزن دارد.

مصطفی شفیعیون در خصوص اهمیت بومی‌سازی مبدل حرارتی نورد گرم گفت: به‌دلیل نیاز مبرم ناحیه، زمان‌بر بودن تعمیر و بازسازی و انحصار ساخت، بومی‌سازی این تجهیز در دستور کار قرار گرفت که خوشبختانه با توجه به شناخت توانایی موجود در شرکت و ظرفیت‌های لازم در پیمانکاران داخلی، کارِ نظارت، برنامه‌ریزی و ساخت در اسرع وقت و در کارگاه اسکلت فلزی انجام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در تشریح این فرایند ادامه داد: مبدل حرارتی نورد گرم با ترکیبی از فولاد‌های با استحکام بالا و ضدزنگ در ابتدا مراحل تهیۀ نقشه‌های کارگاهی، ساخت قطعات مختلف، مونتاژ و انجام تست‌های غیرمخرب در طی مراحل ساخت و نهایتا انجام تست هیدرواستاتیک به‌منظور اطمینان از عدم نشتی را براساس شاخص تعیین‌شده پشت سر گذاشت و در ادامه عملیات کنترل کیفی و رنگ‌آمیزی و در نهایت کنترل نهایی روی آن انجام شد و سپس تحویل نورد گرم گردید.

مسئول این پروژه با تأکید بر اینکه ساخت هریک از مبدل‌های حرارتی نورد گرم حدود ۱۰ میلیارد ریال برای فولاد مبارکه صرفه‌جویی اقتصادی به همراه دارد، از مدیریت و کارکنان واحد‌های تعمیرگاه مرکزی، کارگاه اسکلت فلزی، نورد گرم، تعمیرات ناحیۀ نورد گرم و شرکت پیمانکاری فرآفن که در اجرای این پروژه همکاری کردند، قدردانی نمود.

لینک کوتاه: کپی در کلیپ بورد کپی لینک خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 فولاد مبارکه فولاد مبارکه اصفهان حمیدرضا عظیمیان قیمت سکه قیمت دلار مبدل حرارتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۹۶۵۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترکیه در صدد ساخت نخستین ناو هواپیمابر بومی

ترکیه در صدد ساخت نخستین ناو هواپیمابر بومی خود است؛ طرحی بلندپروازانه که هدف آن برآورده‌کردن نیازهای این کشور در حوزه نیروی دریایی است.

به گزارش ایسنا، خبرها حاکی از آن است که ناو هواپیمابر ترکیه قرار است از فناوری «استوبار» (STOBAR) استفاده کند.

در این فناوری هواپیماها بدون کمک منجنیق‌های روی عرشه و تنها با نیروی حاصل از موتور خود به پرواز درمی‌آیند.

در همین راستا، عرشه این ناوها را مانند سکوهای پرش اسکی، شیب‌دار می‌سازند.

بااین‌حال، ازآنجاکه بیشتر هواپیماهای استفاده‌شده روی این ناوها از قابلیت فرود عمودی بهره‌مند نیستند، کابل‌های فرود همچنان در هنگام فرود به هواپیماها کمک می‌کنند.

به گزارش «کلش ریپورت»، طول این کشتی ۲۸۵ متر، عرض آن ۷۲ متر و وزن آن ۶۰ هزار تُن خواهد بود. همچنین بر اساس گزارش‌ها، حداکثر سرعت این ناو هواپیمابر ترکیه به ۲۵ متر خواهد رسید.

بر اساس طرح اولیه آنکارا، این نا هواپیمابر ظرفیت حمل ۵۰ جنگنده را خواهد داشت که ۲۰ فروند از آن‌ها روی عرشه و ۳۰ فروند در آشیانه ناو نگهداری خواهند شد.

این ناو می‌تواند برای پرواز پرنده‌های مختلفی مورداستفاده قرار گیرد، از جمله جنگنده‌های «آنکا ۳»، هواگرد نظامی سبک «هورجت»، پهپاد «بیرقدار کیزیلما» و پهپاد «بیرقدار تی‌بی ۳».

طراحی و ساخت این ناو بر عهده دفتر طراحی پروژه نیروی دریایی ترکیه است؛ نهادی که گرچه تا امروز چندین ناوچه و ناوشکن تولید کرده، اما تجربه‌ای در حوزه ناو هواپیمابر ندارد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • ۱۱۲ آموزگار مدارس شاهداستان در کارگاه توانمند سازی شرکت کردند
  • بومی‌سازی کاتالیست‌هایی کاربردی در تولید بنزین توسط محققان یک شرکت دانش‌بنیان
  • ترکیه در صدد ساخت نخستین ناو هواپیمابر بومی
  • با ترور دانشمندان نمی‌توانند دانش بومی را از ما بگیرند
  • طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی در کشور حمایت می‌شوند
  • «پایتخت ۷» با بازیگران بومی ساخته می‌شود
  • بومی سازی تجهیزات الکترونیکی در صنعت دریا
  • بومی سازی تجهیزات الکترونیکی کاربردی در صنعت دریا
  • بومی‌سازی دستگاه مورد نیاز گلخانه‌های صنعتی